Banners slider

slider
Zeelandregatta 7 en 8 juli

Zeelandregatta 7 en 8 juli

Serious competition, serious fun!

Zeeland mist een jaarlijks ‘must do’ zeilevenement voor open eenheidsklassen. Begin vorige maand is door RYCB en watersport vereniging Arne initiatief genomen om op 7 en 8 juli 2018 een eerste Zeeland Regatta te organiseren vanuit Oostwatering, Veere. Voorafgaand aan de regatta worden op 6 juli clinics georganiseerd.

Zeeland mist een jaarlijks ‘must do’ zeilevenement voor open eenheidsklassen. Begin vorige maand is door RYCB en watersport vereniging Arne initiatief genomen om op 7 en 8 juli 2018 een eerste Zeeland Regatta te organiseren vanuit Oostwatering, Veere. Voorafgaand aan de regatta worden op 6 juli clinics georganiseerd.

Doelstelling van de Zeeland Regatta is een competitief wedstrijdprogramma en een walprogramma te bieden dat aansluit bij de doelgroep en meer is dan gebruikelijk. Onze wens is het evenement jaarlijks op de kalender te zetten en de komende jaren uit te laten groeien tot een internationaal evenement van faam en zoveel mogelijk wedstrijd zeilende jeugd bijeen te brengen in serieuze competitie op het water en met maximaal plezier aan de wal.

De regatta staat open voor Optimist A, B & C (C op een aparte baan), Cadet, Europe, Laser 4.7, Radiaal & Standaard, Splash Green, Blue & Red, Europe, RSFeva , Yngling en er wordt een aparte high performance baan gelegd voor Nacra15, 29ers en Hobie. Daarnaast staat de regatta op verzoek open voor overige internationaal erkende eenheidsklassen.

De Zeeland Regatta wordt in samenwerking tussen de Royal Yacht Club van België, wv Arne en een aantal ander Zeeuwse watersportverenigingen georganiseerd.

Meer informatie en inschrijven: https://zeelandregatta.eu/

600_zeeland_regatta.jpg