Banners slider

slider
Maandag 21 mei, Delta Combi Breskens

Maandag 21 mei, Delta Combi Breskens

Maandag 21 mei is het weer zover.... Delta Combi wedstrijd op de Westerschelde voor Breskens. Ook de training op stromend water de dag voor de combi op zondag 20 mei staat dit jaar weer op het programma.

Inschrijven voor de Delta Combi graag via de website van delta combi (www.deltacombi.nl) daar vind je ook alle bijzonderheden over de wedstrijd in Breskens. (http://www.deltacombi.nl/verenigingen/wv-breskens/)

Training zondag 20 mei

Zondag 20 mei zal voor de Optimisten en de Splashes een training worden verzorgd op stromend water. Handig om de dag voor de Delta Combi het water en de stroming al wat te ontdekken en je kennis van het wedstrijdzeilen op stromend water op te frissen.
We beginnen de dag om 10.00 uur  met kennismaken, het programma doorspreken en een theorietraining over wedstrijdzeilen op stromend water.
Vervolgens zullen we na een vroege lunch het water op gaan om het geleerde in de praktijk te brengen. 
Voor deelnemers aan de Delta Combi op 21 mei is de training gratis. Niet deelnemers aan de DC Breskens zijn ook welkom maar betalen € 15,- inschrijfgeld.
Inschrijven voor deze training via de website van WV Breskens (www.wvbreskens.nl) onder de tab jeugdzeilen. Inschrijven voor de training is mogelijk tot 17 mei.
Schrijf je graag zo snel mogelijk in zodat de organisatie aan de slag kan om een goede training te organiseren, afgestemd op het aantal en niveau van de deelnemers. Alle inschrijvers krijgen een paar dagen voordien extra informatie over de dag toegestuurd.

Voor vragen kun je terecht bij : Joska Muller, joska.muller@gmail.com of tel 06 51 190143