Banners slider

slider
Delta Combi Scharendijke 12 mei

Delta Combi Scharendijke 12 mei

Zondag 12 mei as is het zover en gaat de Deltacombi nu echt van start .
We zijn te gast in Scharendijke. Het organiserend comité is er klaar voor: WV Scharendijke samen met RYCB race en rescue team. Bekend van de Optispring en de Zeelandregatta, dus dat beloofd een strakke organisatie.

Voor velen van jullie een nieuwe locatie, kijk goed op de Deltacombi website onder verenigingen, waar je je moet melden en waar te water etc.
 
Wij verwachten dat iedereen zich van te voren inschrijft via de website van de Deltacombi. https://www.deltacombi.nl. Doe dit z.s.m. of in ieder geval vóór zaterdagavond 11 mei as, 18.00 uur.

Let op voor het inschrijven, behalve voor Optimist groen, is het licentie nummer van je watersportverbond licentie vereist. Mocht je dat nu nog niet hebben geregeld kun je inschrijven met 'licentie onbekend'.
Zorg dan wel dat je het vóór de volgende combi voor elkaar hebt, via www.watersportverbond.nl .

We beginnen deze Deltacombi precies als er prachtig zeilweer wordt voorspeld, al is het wel ver vooruit kijken! Maar let op watertemperaturen zijn nog laag…, dus kleed je echt goed aan!! 

We verwachten weer mooie deelnemers velden, dus zorg dat je vrienden en vriendinnen nog even aanspoort om mee te doen !
 
Voor de ouders hebben we dit jaar een mooie en gezellige gelegenheid bij onze nieuwe uitbater “Da Roberto” om de wedstrijd te volgen. Dit is in het restaurant bovenin het clubhuis en is een aanrader voor een heerlijke kop koffie, thee en wellicht met een Sardijnse snoeperij erbij. 

Tot in Scharendijke !