Banners slider

slider
Maandag 10 juni, Delta Combi Breskens

Maandag 10 juni, Delta Combi Breskens

Maandag 21 mei is het weer zover.... Delta Combi wedstrijd op de Westerschelde voor Breskens. Ook de training op stromend water de dag voor de combi op zondag 20 mei staat dit jaar weer op het programma.

Zoals jullie al gewend zijn, wordt ook dit jaar weer de Delta Combi in Breskens georganiseerd op 2e pinksterdag (maandag 10 juni a.s.). Dit betekend wedstrijdzeilen op stromend water! Ga jij ook de strijd en uitdaging aan met het getijde?

Om nog beter voorbereid te zijn op de wedstrijddag, ben je van harte welkom op de training voor optimistzeilers die georganiseerd wordt op de zondag. Dit jaar wordt er voor de zeilers in de Splash klasse ter voorbereiding op het WK, wat plaats vindt op de Oosterschelde bij de Roompot, een extra training georganiseerd. Deze vindt plaats op zowel de zaterdag als de zondag voorafgaand aan de wedstrijden op de maandag.
Ben je voor één van bovenstaande trainingen nog niet aangemeld, doe dit zo spoedig mogelijk via onderstaande link: 
http://www.wvbreskens.nl/jeugdzeilen/trainingsdagendeltacombibreskens/

Ouders hoeven zich niet te vervelen, want zondag is er een gezellig pinkstermarkt in Breskens. Ook zijn er voldoende gezellige terrasjes of lekkere eetgelegenheden.
Tot snel in Breskens!