Banners slider

slider
Zondag 23 juni Combi Herkingen en Combi Rotterdam

Zondag 23 juni Combi Herkingen en Combi Rotterdam

Voor het 7e jaar alweer mag Herkingen, als het buitengebied van Zeeland, meedoen aan de Delta Combi. De wedstrijden zullen vanaf Herkingen Marina worden georganiseerd. We varen op de Grevelingen, in de buurt van de Mosselbank.

Dit jaar zullen we een echte Combi van deze Delta Combi maken door de samenwerking met Combi Rotterdam. Zij hadden ditzelfde weekeinde hun groot water combi gepland. Beide combi’s varen nu vanuit Herkingen. Inschrijven doet iedere zeiler bij haar of zijn eigen combi. Wel varen we op 1 baan, dus grotere velden !!  Maar je zeilt voor je eigen combi klassement.

Klik hier voor de lokale wedstrijdbepalingen en banenkaart

Als vanouds staat een grote ploeg enthousiaste vrijwilligers van wsv H2O klaar om de zeilers en ouders te ontvangen. Het comité wil haar best doen om veel wedstrijdjes te organiseren. We hopen dat de weer & wind goden ons dit jaar goed gezind zijn!
 
Graag maken we van onze combi Herkingen een duurzame combi:
Wij willen zo min mogelijk plastic gebruiken; jullie kunnen ons helpen door je eigen water flesjes mee te nemen. Wij zullen zorgen dat op het water grote flessen en jerry cans aanwezig zijn om je flesjes te vullen
Verder doen we de havenmeesters een groot plezier als ieder haar of zijn vuilnis opruimt.

Neem je eigen lunchpakket in je tonnetje mee het water op; tussen de wedstrijden door is er gelegenheid om even te lunchen. Op de wal zorgen we voor jullie ouders met koffie & bolus.

Let op: op zaterdag 22 juni verzorgt combi Rotterdam een trainingsdag op de Grevelingen. kosten 17,50 p.p. Verdere details en hoe aan te melden  volgen nog. Houden jullie onze Deltacombi whatts app groep in de gaten !
Schrijf je in voor de combi via onderstaande knop of deze link!
We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op zondag 23 juni.
 
Nog vragen?  Petra Verhaar,deheusverhaar@kpnmail.nl
 

Inschrijven Combi Herkingen