Banners slider

slider
Zondag 20 september Combi Arne

Zondag 20 september Combi Arne

Zoals reeds aangekondigd, zal op zondag 20 september de Delta Combi WV Arne plaatsvinden. Naast de bekende landelijke maatregelen zijn er nog enkele extra maatregelen getroffen i.v.m. de Corona uitbraak.

Allereerst kan het inschrijven voor de Delta Combi via www.deltacombi.nl!
Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 19 september 12.00 uur, hierna zal de inschrijving sluiten en niet meer geopend worden. Het is dus ook niet mogelijk om je ter plaatse nog in te schrijven. Bij aanmelding op zondag kan het inschrijfgeld alleen door middel van pinnen voldaan worden.

Om te voorkomen dat er te veel mensen (te) dicht bij elkaar kunnen komen, verzoeken we ook vriendelijk doch dringend het aantal ouders en/of begeleiders op het strandje bij aanmelding, briefing, launching en terugkomst tot een minimum te beperken en zoveel mogelijk te combineren. Er zullen “ Corona coaches” aanwezig zijn om hierop toe te zien en van iedereen wordt verwacht dat hun aanwijzingen direct en zonder morren opgevolgd worden.

Uiteraard zal ook zal het weer in de gaten gehouden worden en op basis hiervan wordt tijdig beslist of de Delta Combi zal plaatvinden. Dit kan dan gaan om een verwachting van te veel of te weinig wind, dit zodat er ook niet teveel deelnemers tegelijk op de wal zullen zijn. Hopelijk zijn de weergoden ons dit keer wel goed gezind!

Ook zullen de kleedkamers en douches tijdens de Delta Combi gesloten zijn, wij vragen dan ook om aangekleed aan te komen of om te kleden bij de auto.

Wij zullen op het water lunchen, dus neem een lunchpakket mee, of er bij de prijsuitreiking zoals altijd voor iedereen friet en limonade zal zijn, is nog onzeker.

We hopen jullie zondag 20 september te zien om een gezellige (veilige) wedstrijd te varen!

Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd-locatie
Klik hier om je in te schrijven